Diana en Evita winnen kleine finale op NK!!

Helaas verliep het nk voor diana en evita niet zoals gehoopt. de eerste dag kreeg diana van 4 van de 5 juryleden nette scores toebedeeld echter van 1 jury 64%! deze uitschieter naar beneden zorgde er voor dat diana op de 7e plek belandde en er waren 6 startplekken voor de kur. erg jammer dat 1 jury jou een medaille kans door de neus boort. want discussie of deze jury er naast zat lijkt overbodig gezien de scores van de andere 4 toch wel zeer capabele juryleden.
de kleine finale werd gewonnen met 71,3%(met alle drie de juryleden op een lijn!!)
bensie had wederom een pr en nu zelfs op het nk een mooie score van 68% werd behaald in de landenproef.
in de kleine finale werd bensie 6e met een score van 66,9% ondanks twee grote fouten. knappe prestatie van diana en bensie die dit in 3 maanden hebben bereikt!
na bericht: helaas hebben wij de woensdag na het nk moeten constateren dat er 2 van de 5 protocollen van evita niet correct waren geteld. helaas in het nadeel van diana. zij had wel degelijk kur moeten rijden op het nk. heel erg zuur om dit alsnog te moeten constateren. navraag bij de rekenkamer leerde ons dat e.e.a. binnen een uur na bekendmaking van de uitslag aanhangig moet worden gemaakt. een leermoment voor ons om altijd, zelfs op een nk, de protocollen na te tellen.