Diana en Evita mooie 7e plek op de FEI World Ranking List

Nadat Diana er een tijdje uit is geweest door haar operatie in oktober 2018 en zij dus minder wedstrijden heeft kunnen rijden is ze desondanks opgeklommen naar een 7e plek op de Fei World Ranking List.

Een knappe prestatie van Diana en Evita! en een schrale troost voor Diana die het EK dit jaar aan haar neus voorbij zag gaan.

” Evita en ik lagen goed op koers in het begin van het seizoen maar helaas hebben we de laatste twee wedstrijden de vorm niet vast kunnen houden, dat is jammer maar zo gaat het in de sport, ik heb twee EK’s mee mogen maken en dat is een mooie ervaring die niemand je afneemt, vooral in Fontainebleau waren we erg succesvol met een zilveren teammedaille en individueel tweemaal een 4e plek! Nu weer verder kijken en doortrainen naar de U25″.