JONES wint!

In de mooie banen van de Heidehoek te Eemnes maakten Diana en Jones hun wedstrijddebuut. Jones keek maar gedroeg zich voorbeeldig, twee eerste prijzen werden hun deel met mooie scores!

GP DEBUUT EXCELLENT

In Wezep maakte Diana met de zwarte parel Excellent Black haar Grand Prix debuut. Voor de eerste keer heel tevreden met de score van  66,14%, “er zit nog zoveel meer in de score kan alleen nog maar omhoog” aldus Diana.

NAVELLI wint!

In Woudenberg maakten Diana en Navelli hun wedstrijddebuut in de klasse M1, wat een mooie fijne merrie en wat deed ze het goed voor de eerste keer op wedstrijd. Ze werden twee maal eerste met mooie scores

Navelli wint!

In Woudenberg maakten Diana en Navelli hun wedstrijddebuut in de klasse M1 dressuur. Wat een mooie merrie en wat een talent, zij wonnen beide proeven met mooie scores.

BADR verkocht

Donderdag 6 juli heeft Badr onze stal in Harskamp verlaten. precies 3 jaar is hij bij ons geweest en heb ik hem op mogen leiden vanaf Z2 tot ZT niveau. Voor de nieuwe eigenaresse zal Badr gaan fungeren als leerpaard, we hadden als persoon en als stal geen beter huisje voor Badr kunnen wensen. Badr was een plezierig paard om […] Continue Reading

Excellent 2e op NK

Diana kwam zondag op het NK uit in de kleine finale. Excellent Black was de spanning van zaterdag kwijt en een mooie proef werd neergezet wat een score van 69,6 opleverde en een mooie 2e plek! Hun volgende optreden zal zijn op CDI Geesteren 7 t/m 9 juni a.s.

Kyando 2e op NK

In de bijrubriek Lichte Tour op het NK behaalden Diana en Kyando een 2e prijs met een score van 69,6 %, in de Kur op vrijdag was er een mooie 3e plek voor het duo en overall was dat goed voor een hele mooie 2e plek! Voor Diana en Kyando was het de eerste keer dat zij kur reden, het […] Continue Reading

Excellent 3e op CDI

In Exloo namen Diana en Excellent Black aan het CDI U25. De Int 2 proef werd als eerste verreden en Diana en Excellent lieten een prachtige proef zien die 71,76% opleverde en goed was voor de 3e plek. Ondanks de nog verse blessure aan haar voet(gebroken grote teen en nagel er af) heeft zij toch ook de U25  proef nog […] Continue Reading

Excellent Black wint en Kyando vijfde

Op de subtopwedstrijd in Exloo kwam Diana met Excellent Black en Kyando aan de start. Beide paarden liepen een fijne proef waarbij Kyando 5e werd in de Prix St George met 68,68% en Excellentt Black won de U25 rubriek met 70,98% Een goede oefening voor CDI Exloo over een week!

Nabucco wint op debuut

Met jonkie Nabucco (5 jr  Glock’s Flavio x Ferro) reed Diana in Ermelo hun eerste wedstrijd in de klasse L2, “Wat liep hij fijn, gezonde go, niet kijkerig of gek doen maar gewoon fijn door lopen, blij mee” aldus Diana. Twee 1e prijzen met 5 wp en mooi jurycommentaar was het resultaat.